O Kongresu
  • Serbian Language
  • English (UK)

Poštovane koleginice i kolege,

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je formiran program 67. Kongresa psihologa Srbije. Pored najavljenih šest plenarnih predavanja, program Kongresa čini i dvanaest okruglih stolova, kao i osam tematskih simpozijuma. Posetioci Kongresa imaće i priliku da prisustvuju promociji četiri nove knjige u oblasti psihologije, kao i da između pet radinoca odaberu one u kojima će učestvovati. Takođe, časopis Psihologija imaće svoju prezentaciju, a članovi Sekcije psihologa u socijalnoj zaštiti održaće sastanak na Kongresu. Posebno smo zahvalni kolegama koji su prijavama svojih saopštenja i poster prezentacija značajno doprineli da ovaj skup bude informativan, koristan i zanimljiv u isto vreme.

Pozivamo i Vas da od 22. do 25. maja posetite Zlatibor i da  svojim učešćem na Kongresu doprinesete održavanju tradicije skupa koji je mesto okupljanja i razmene znanja i iskustava psihologa iz Srbije i inostranstva. Podsećamo Vas da je skup akreditovan kod Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, kao i da je aplicirano za akreditaciju skupa kod Komore socijalne zaštite.

Sve informacije o Kongresu možete naći na sajtu Društva psihologa Srbije (http://www.dps.org.rs/kongres/o-kongresu), kao i na Facebook stranici Kongresa i Facebook profilu Programskog odbora (https://www.facebook.com/Kongres-psihologa-Srbije-614981761960619/  https://www.facebook.com/organizacioni.odbor).

Dok se pripremate za Kongres 2019., možete se prisetiti atmosfere sa prethodnih skupova posetom odeljka foto-galerija na sajtu Društva psihologa Srbije. Na sajtu Društva možete naći i mape koje će Vam olakšati snalaženje na Zlatiboru.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, ali i sugestija možete nam se obratiti na adresu kongres@dps.org.rs

Očekujemo Vas i radujemo se druženju na Zlatiboru!
Maj, 2019.


U ime Programskog odbora, doc. dr Mirjana Beara i Goran Kličković

 


Preuzmite sadržaj pozivnog pisma u pdf formatu

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Prijava na Newsletter

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131, Fax: +381 11 3239685,
E-maildpscpp@orion.rs
Glavni urednik: Dag Kolarević
Sekretar: Marija Vukotić Odalović
Tehnički urednik i administrator: Nadežda Perišić Savić