Kotizacija

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Izvršni odbor DPS doneo je 21.09.2021.god. odluku da se studenti osnovnih, master i doktorskih studija koji nemaju prijavljen rad na Kongresu psihologa 2021.god. oslobode plaćanja kotizacije za učešće.

Dragi studenti, da biste dobili pristupne podatke za ulaz na sve sadržaje, molimo vas da se prijavite putem sledećeg formulara: https://forms.gle/dKV2fRiVXLUZ9vm26, i da na e-mail: sekretar@dps.org.rs dostavite dokaz o statusu studenta (sa naslovom: “student – prijava za pristup”).

iznosi kotizacija 2021.god.

zaposleni članovi DPS

4,200.00 din.

zaposleni nečlanovi DPS

6,400.00 din.

nezaposleni i penzioneri

2,100.00 din.

studenti osnovnih studija

700.00 din.

učesnici iz inostranstva

70.00  (EUR)

Za grupne uplate kotizacija se umanjuje za 20%. Umanjeni iznos se odnosi na tri ili više uplata iz iste organizacije u skladu sa utvrđenim kategorijama.

Obaveštenje za autore radova: Autori čiji su radovi prihvaćeni za izlaganje na Kongresu potrebno je da se registruju za učešće. Samo radovi registrovanih autora biće objavljeni u Knjizi rezimea. Potrebno je da se bar jedan od autora svakog od prihvaćenih radova registruje uplatom kotizacije. Rok za uplatu (uslov da rad bude objavljen u knjizi rezimea) je 25. septembar 2021.god.

Kolege koje nisu autori radova, a koje će i ove godine nastaviti sa tradicijom dolazaka na Kongres, podsećamo da se za učešće mogu registrovati uplatom kotizacije na tekući račun Društva psihologa Srbije. 

UPUTSTVO ZA UPLATU KOTIZACIJE

Psiholozi kojima ustanova uplaćuje kotizaciju, treba da pošalju zahtev za predračun za uplatu kotizacije na: sekretar@dps.org.rs ili dpscpp@orion.rs uz obavezno navođenje: imena i prezimena učesnika, naziva ustanove, adrese ustanove i PIB-a, kao i podataka za kontakt.

Kao fizičko lice uplatu možete izvršiti na tekući račun Društva putem naloga za uplatu.

Podaci za uplatu u tom slučaju su sledeći:

UPLATILAC: Ime i prezime učesnika sa adresom

SVRHA UPLATE: kotizacija za Kongres

PRIMALAC: Društvo psihologa Srbije, Beograd

IZNOS: odaberite kategoriju i upišite taj iznos

RAČUN PRIMAOCA: 170-755-77

POZIV NA BROJ (Vaš registracioni broj u bazi Društva psihologa - ako ste se nekada prijavljivali za članstvo, ili broj telefona - ako nikada niste bili član DPS);

I kao pojedinac možete zatražiti podatke za uplatu kotizacije na sledeće adrese: sekretar@dps.org.rs i dpscpp@orion.rs.

KOTIZACIJA ZA UČESNIKE IZ INOSTRANSTVA

Uplata se vrši na devizni račun Društva psihologa Srbije. Instrukcije za plaćanje možete preuzeti ovde. Za predračun i instrukcije oko uplate, pišite nam na mail: dpscpp@orion.rs i sekretar@dps.org.rs.

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović