Početna

O Društvu

Psihološke novine

Časopis Psihologija

Kongres

Centar za primenjenu psihologiju

EFPA

EAWOP

Kontakt

Istorija psihologije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

 

Велико нам је задовољство да Вас обавестимо да ће се 22. и 23. септембра 2015. одржати стручни састанак „Палијативно збрињавање у теорији и пракси – базични курс" у Клиници за пулмологију Клиничког центра Србије, ул. Косте Тодоровића 26 у Београду. Курс је акредитован од стране Здравственог савета Србије под редним бр. А-1-2017/15 као Домаћи курс 1.категорије (12 бодова за предаваче, 6 бодова за учеснике). Организатор је Респираторно удружење Србије (РУС).


Курс је намењен здравственим радницима (лекарима и медицинским сестрама), психолозима, психотерапеутима и социјалним радницима - члановима тимова или стручњацима ових струка заинтересованих за палијативно збрињавање. Курс се састоји од шест модула. Сви полазници учествују у теоретском и практичном делу курса. Основни циљеви курса односе се на стицање нових, и унапређење практичне примене досадашњих знања и вештина у успостављању функционалних тимова за палијативно збрињавање. Предавачи разних субспецијалности медицине и психологије приказаће значај мултидисциплинарног приступа овој теми. Дружење и дискусија на овом састанку ће допринети унапређењу знања, едукацији полазника, тј. пружање могућности за лични и професионални развој појединаца, разменом искустава на свеопшту корист, ради остваривања добробити болесника и чланова породице који ће бити корисници, таквим приступом, побољшаних услуга, као и развоју мултидисциплинарне сарадње у медицини и психологији.

 


У прилогу су прелиминарни програм састанка, као и приступница за учлањење у Респираторно удружење Србије. Учлањење је бесплатно, као и чланарина за 2015. годину. Котизација за учешће на састанку износи 2 000,00 РСД.
Пријаву (online) за учешће можете попунити на: http://www.srbrespiratory.org/contact-form22sep.html
Пријаве се примају до 14. септембра 2015.


Уплату котизације можете извршити на Т.Р. Респираторног удружења Србије број 250143000035576042, Еуробанк а.д. Београд (ПИБ 108829207) – РУС није у систему ПДВ. За техничку организацију састанка молимо Вас да се обратите господину Жељку Петровићу (0668302090),


С поштовањем, у име Респиратоног удружења Србије,
Проф. др Драгана Јовановић, Клиника за пулмологију КЦС, Београд Прим. др Наталија Самарџић, Клиника за пулмологију КЦС, Београд

 

Преузмите прелиминарни програм

Symposium

Save the date: Symposium ‘Lessons learned from the European Countries’

INFO

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 126 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović