Početna

O Društvu

Psihološke novine

Časopis Psihologija

Kongres

Centar za primenjenu psihologiju

EFPA

EAWOP

Kontakt

Istorija psihologije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Obaveštavamo Vas da će u okviru 7. naučnog skupa sa međunarodnim učešćem „Dani psihologije u Kosovskoj Mitrovici“  biti organizovana i tri OKRUGLA STOLA. Skup organizuje Filozofski fakultet (Katedra za psihologiju) Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, u saradnji sa Gerontološkim društvom Srbije. Tema ovogodišnjeg skupa je: STARENJE I KVALITET ŽIVOTA: TRANZICIJA I EVROINTEGRACIJE. Skup će biti održan 24. i 25. oktobra 2014. godine (petak i subota) u prostorijama Filozofskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici.


1. Okrugli sto -  DOŽIVETI STOTU- biće organizovan 24. 10. 2014. godine s početkom u 15 časova. Ideja okruglog stola je da iz psihološkog, pedagoškog i sociološkog ugla pristupimo starom dobu, uz isticanje pozitivnih aspekata i mogućnosti koje ovoj period u životnom ciklusu pojedinca pruža.

2. Okrugli sto- ALCHAJMEROVA DEMENCIJA- PREPOZNAVANJE I KONTROLA BOLESTI- biće organizovan 24. 10. 2014. godine s početkom u 17 časova. Ideja okruglog stola je da kroz kriterijume i postavljenje dijagnoze, bihejvioralne i psihološke simptome, psihosocijalne intervencije i savremene koncepte pristupimo Alchajmerovoj bolesti.

3. Okrugli sto- PSIHOLOŠKO SAVETOVANjE – IZAZOVI I ORGANIČENjA – biće organizovan 25. 10. 2014. godine s početkom u 10 časova. Ideja okruglog stola je da okupi psihologe- psihoterapeute iz zemelje i regiona koji se bave savetovanjem u okviru različitih institucija  i-ili  privatnih savetovališta.

Napominjemo da se kotizacija ne plaća, i da je za učesnike okruglog stola obezbeđen smeštaj u Kosovskoj Mitrovici.

 

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na nekom od okruglih stolova molimo Vas da nam pošaljete svoju prijavu na adresu danipsihologije6km@gmail.com najkasnije do 15. 10. 2014. Prijava treba da sadrži i kratak sažetak (100 do 150 reči) vašeg učešća na okruglom stolu.

Srdačan pozdrav

dr Jelena Lj. Minić

Predsednik ORGANIZACIONOG ODBORA SKUPA

Symposium

Save the date: Symposium ‘Lessons learned from the European Countries’

INFO

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 494 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović