Početna

O Društvu

Psihološke novine

Časopis Psihologija

Kongres

Centar za primenjenu psihologiju

EFPA

EAWOP

Kontakt

Istorija psihologije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

U Petak, 20. decembra 2014. godine održana je prva sednica Programskog odbora (PO), koju je sazvala predsednica PO naučno-stručnog skupa Sabora psihologa Srbije 2014. godine Eleleonora Vlahović.

Na sednici su, pored predsednice PO, prisustvovali: članice Programskog odbora Tamara Džamonja, Jelena Vranješević i Nada Marković, sekretarka PO Biljana Rajić, predsednik Organizacionog odbora Duško Babić, predsednica Izvršnog odbora Društva psihologa Srbije Branka Tišma i urednica Psiholoških novina Vesna Disić.

Na sednici je utvrđeno da pripreme 62. naučno-stručnog skupa Sabora psihologa Srbije teku neometano. Predstojeći događaj će se održati na Zlatiboru, u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“, od 28. do 31. maja 2014. godine. Tema Sabora biće „Profesionalni razvoj psihologa“, a namera je da se ovom temom obuhvati nekadašnji i sadašnji profesionalni razvoj psihologa u našoj zemlji i u svetu, ali i profesionalni razvoj osoba „od rođenja pa do smrti“ u skladu sa konceptom celoživotnog učenja.

Ovom prilikom su razmatrane i mogućnosti uključivanja predavača iz inostranstva na predstojećem skupu, utvrđena je dalja dinamika rada i najavljen prvi poziv za prijavu učešća u predstojećem skupu. Donesena je i odluka da će recenzije prijavljenih radova biti dvostruko anonimne (kako osobama koje rade recenzije, tako i onim koje radove prijavljuju).

Na prvoj sednici Programskog odbora pružena je podrška održavanju zvanične fejsbuk stranice

https://www.facebook.com/NaucnostrucniskupSaborpsihologaSrbije gde i dalje, pored sajta Društva psihologa Srbije i Psiholoških novina, možete pronaći sve informacije koje su u vezi sa predstojećim Saborom.

Symposium

Save the date: Symposium ‘Lessons learned from the European Countries’

INFO

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 438 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović