Početna

O Društvu

Psihološke novine

Časopis Psihologija

Kongres

Centar za primenjenu psihologiju

EFPA

EAWOP

Kontakt

Istorija psihologije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Poštovani,

Povodom proslave Dana NSZ (decembra ove godine), pokrenuta je ideju da se obeleži godišnjica smrti kolege Dr Tomislava Đurića – doktora psiholoških nauka. Na osnovu uvida u postojeću dokumentaciju, on je iza sebe je ostavio preko 500 publikovanih radova i 42 objavljenje knjige, u čemu  ste možda  i vi bili saradnik.

Ako ste poznavalac profesionalnog, naučnog  i književnog stvaralaštva Dr Tomislava Đurića ili ste samo imali prilike da ga sretne ili čujete o njemu, a želite da svoja utiske podelite sa drugima,  pozivamo Vas da nam pomognete u izradi knjige sećanja  kao jednog od planiranih načina obeležavanja.  Vaš sećanja mogu biti data kroz prilog u vidu kraćeg teksta-zabeleške ili eseja, kao prikaz ili komentar knjiga i radova Dr Tome Djurića, ili priča o nekoj situacijii i događaju …  dakle,  sve ono što može da pomogne da se sačuva lik i delo doktora Tome Đurića. Obim, kao i tematsko-sadržinsko odredjenje je Vaš izbor, a možete poslati i fotografije i dokumenta, što omogućava da se obogati sadržaj knjige.

Naša molba je da priloge pripremite i pošaljete najkasnije do 30. semptembra 2013. godine, zbog planiranih rokova štampanja knjige, na adresu Vladimira Simića-koordinatora ove inicijative (Vladimir.Simic@nsz.gov.rs">Vladimir.Simic@nsz.gov.rs; tel. 011/2929 154; )   ili Žakline Đurić – glavnog urednika knjige (Zaklina.Djuric@nsz.gov.rs">Zaklina.Djuric@nsz.gov.rs; tel.069/5767802, 014/295611), a koje možete kontaktirati za sve dodatne informacije, sugestije, komentare ili proveru nekih podataka.

Odgovorni urednik:  Nikola Ristivojević                                            

Predsedavajući Inicijativnog odbora:  Živorad Tešić

Symposium

Save the date: Symposium ‘Lessons learned from the European Countries’

INFO

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 217 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović