Početna

O Društvu

Psihološke novine

Časopis Psihologija

Kongres

Centar za primenjenu psihologiju

EFPA

EAWOP

Kontakt

Istorija psihologije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Centar za primenjenu psihologiju već nekoliko godina dodeljuje nagradu za najbolji seminarski rad studentima psihologije iz fonda „Dr Ivan Kos“. Do sada su nagrade primili studenti sa Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a ove godine opet je došao red na studente sa beogradskog fakulteta.

Žiri u sastavu prof. dr Dragan Popadić, dr Dijana Plut, Gordana Nikolić, Zorica Panić i Duško Babić, ove godine je nagradu dodelio studentima Predragu Jovanoviću i Anđeli Todorović za zajednički rad na temu "Self-koncept i akademsko postignuće".
Nagrada je dodeljena na 60. Naučno-stručnom skupu psihologa Srbije, održanom od 30. maja do 2. juna 2012. godine na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Tom prilikom, studentkinja Anđela Todorović je prezentovala zajednički rad  učesnicima skupa u okviru sekcije Pedagoška psihologija, održane u petak 1. juna 2012. god.

Žiri je svoju odluku obrazložio time da je tema za koju su se studenti opredelili veoma komplikovana a literatura je prilično obimna i nesaglasna. Mladi autori su se ipak dobro snašli u traganju za literaturom, kao i u načinu na koji su je prikazali. Rad je napisan veoma pismeno i problemski koherentno. Struktura teksta je dobra i u službi je problema. Dakle, u svakom pogledu, autori ovog seminarskog rada pokazali su da umeju da pišu ovu vrstu stručnih tekstova, a njihov rad bi mogao da posluži kao model drugim studentima i možete ga pogledati ovde.

Symposium

Save the date: Symposium ‘Lessons learned from the European Countries’

INFO

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 67 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović