Početna

O Društvu

Psihološke novine

Časopis Psihologija

Kongres

Centar za primenjenu psihologiju

EFPA

EAWOP

Kontakt

Istorija psihologije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Tranzicija1Centar za primenjenu psihologiju održao je Seminar  za tranziciju karijere 28. i 29. septembra 2012. Autor i voditelj seminara bila je Višnja Helajzen., a gost predavač Vera Kondić.

O seminaru možemo reći da je namenjen zaposlenima u službama za upravljanje ljudskim resursima (HRM) na kadrovskim poslovima, ali i pojedinacima koji se bave pomagačkom delatnošću ili se pripremaju za obavljanje poslova savetnika za razvoj karijere.

 

U pitanju je program osposobljavanja za pomoć grupi ili pojedincima nezadovoljnim poslom koji obavljaju, u potrebi planiranja i razvoja buduće karijere. Takođe program nudi tehnike pripreme pojedinca za prihvatanje preraspodele na drugo odgovarajuće radno mesto i, po potrebi, prihvatanje nužnog otkaza radnog odnosa, kao i pripremu za promenu dosadašnje karijere.

Seminar nudi odgovore i na sledeća pitanja: Kako prepoznati zaposlenog u problemu na poslu?kako pridobiti nezadovoljnog izvršioca poslova za saradnju? Koje su metode za otklanjanje problema u radu? Kako pomoći da zaposleni prihvati raspoređivanje na novo radno mesto? Kako doneti odluku o raspoređivanju na novo radno mesto, ili odluku o otkazu? Kako definisati sopstvenu ulogu u odlučivanju i sprovođenju socijalnog programa za tehnološke viškove zaposlenih?


Ukoliko ste zainteresovani, svoju prijavu sa kontakt podacima možete poslati na mejl dpscpp@sezampro.rs. Na osnovu prijava biće određen i nov termin za realizaciju još jednog seminara na temu tranzicije karijere.

Symposium

Save the date: Symposium ‘Lessons learned from the European Countries’

INFO

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 166 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović