Početna

O Društvu

Psihološke novine

Časopis Psihologija

Kongres

Centar za primenjenu psihologiju

EFPA

EAWOP

Kontakt

Istorija psihologije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Drage kolege,
Reč je o Važnom projektu za našu struku. Molimo Vas da pročitate obaveštenje koje sledi. Hvala na Vašem vremenu.

Obaveštenje - Tim projekta „ALUMNI"

Poštovane kolege,

Uprava Filozofskog fakulteta u Begradu i katedra za za psihologiju rada inicirila je projekat „ALUMNI".  Projekat je nastao iz želje članova tima da doprinesu unapređenju psihološke struke,a kroz ostvarivanje intenzivnije i otvorenije komunikacije dipl. psihologa sa matičnim fakultetom.

Smatramo da Fakultet može da podrži svoje diplomce i da je ta mogućnost još uvek nedovoljno iskorišćna, ali isto tako i da diplomci mogu da podrže svoj Fakultet. Bez podrške svojih diplomaca, Fakultet je u velikoj meri odsečen od realnog stanja, položaja i potrebe svoje struke. Projekat „ALUMNI" je kreiran kako bi ostvario ovu sponu.

Prvi korak je istraživanje koje ima za cilj da snimi stanje struke i potrebe psihologa u Srbiji. Ovim putem Vas molimo da se uključite u ovaj proces tako što ćete popuniti anketu. Postoje dve verzije ankete: za zaposlene i za trenutno nezaposlene osobe. Anketa je u elektronskom formatu i da bi je popunili potrebno je da dva puta kliknete na link koji se nalazi na kraju teksta, ili iskopirajte adresu u zaglavlje nekog pretraživača (npr. eksplorer). Pitanja su uglavnom zatvorenog tipa, anketa je laka za popunjavanje i potrebno Vam je 15-20 min. i molimo Vas da što pre, čim možete, popunite anketu.

Na osnovu prikupljenih  informacijama kreirali bi se predlozi za prilagođavanje kurikuluma kako bi se novim diplomcima omugićilo što efikasnije uključivanje u tržište rada. Isto tako, kreirali bi se načini saradanje sa Fakultetom za koje Vi pokažete interes (e-novine, obuke, različiti načini razmene ideja,...).

Rezultati ankete biće predstavljeni na 59. Naučno-stručnom skupu psihologa Srbije u Soko Banji u formi okruglog stola, pa Vas ovim putem i pozivamo da učestvujete.

Ukoliko imate bilo kakve sugestije, želite da Vam pošaljemo rezultate ankete elektronskim putem, ili želite da se aktivnije uključite u ovu ideju, budite slobodni da nam se obradite putem e-pošte na adresu tima projekta: alumni@ideas.org.rs.

Članovi tima projekta „ALUMNI" su vođa projekta prof.dr. Svetlana Čizmić i saradnici Milica Vukelić i Marko Milanović, pri čemu se projekat ostvaruje isključivo kroz volonterski rad članova projektnog tima.


LINK ZA ANKETU ZA ZAPOSLENE:    http://www.tvojstav.com/input/og2LD4GjwE1jHrusB9oC

LINK ZA ANEKETU ZA NEZAPOSLENE:  http://www.tvojstav.com/input/ah5QssPUEyv2rLwRg1Sj


Unapred HVALA,

Članovi projektnog tima „ALUMNI" i Društvo psihologa Srbije

Symposium

Save the date: Symposium ‘Lessons learned from the European Countries’

INFO

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 141 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović