Početna

O Društvu

Psihološke novine

Časopis Psihologija

Kongres

Centar za primenjenu psihologiju

EFPA

EAWOP

Kontakt

Istorija psihologije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici 16.11.2010. godine održan je Simpozijum sa međunarodnim učešćem pod nazivom ,,IDENTITET I KRIZA IDENTITETA''. Simpozijum je otvorio i prisutne studente, članove Podružnice psihologa Kosova i Metohije i brojne goste pozdravio predsednik Katedre za psihologiju Filozofskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici doc. dr Miroslav Krstić.

Od prijavljenih 20 radova, izloženo je 12 radova, u kojima su autori prikazali različite pristupe u shvatanju i razumevanju identiteta i krize identiteta. Održani simpozijum okupio je veliki broj učesnika iz zemlje i regiona (Beograd, Niš, Skoplje, Zadar...).

Na simpozijumu, da li je to praksa ili ne, nije bilo samo psihologa. Na ovom skupu učestvovali su i nastavnici  u zvanju docenta, vanrednog profesora, redovnog profesora i akademika sa drugih katederi Univerziteta u Prištini (Pedagogije, Sociologije, Istorije umetnosti).

Na samom kraju simpozijuma na predlog Katedre za psihologiju prihvaćeno je da, sada već treći skup koji u mesecu novembru organizuje Katedra za psihologiju Filozofskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, dobije i svoje ime ,, Psihološki dani u Kosovskoj Mitrovici''.

Za razliku od prethodnih godina, sada Vas javno pozivamo da uzmete učešće na četvrom skupu psihologa u Kosovskoj Mitrovici u mesecu novembru 2011. godine.


Jelena Minić
Miroslav Krstić
Katedra za psihologiju, Filozofski fakultet

Kosovska Mitrovica


Budite i Vi učesnik sledeće godine na skupu koji će se održati na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici pod nazivom ,,Psihološki dani u Kosovskoj Mitrovici''.

Symposium

Save the date: Symposium ‘Lessons learned from the European Countries’

INFO

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 139 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović