Publikacije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

слика

Pozivamo psihologe, sekcije i organe Društva psihologa, akreditovane instutucije, korisnike da dostave predloge za dodelu nagrada Društva psihologa Srbije i to:

Nagradu za životno delo za ukupan dugogodišnji i izuzetan doprinos razvoju psihologije kao nauke i struke u oblasti naučnih radova, koordinacije naučno-istraživačkog rada, obrazovanja naučnih kadrova, rukovođenja obrazovnim institucijama i dr.

Društveno priznanje "Ljubomir-Ljuba Stojić" koje se dodeljuje za doprinos radu i razvoju sekcije, podružnice, tela ili organa Društva psihologa Srbije; za doprinos razvoju psihološke struke u svojoj sredini i uspešno okupljanje članstva sekcije, podružnice

Nagradu "Živorad-Žiža Vasić", koje se dodeljuje za popularizaciju savremene psihologije u vidu zapaženih javnih predavanja, medijskih nastupa, publikacija, rada u svojoj radnoj i/ili široj društvenoj sredini.

detaljnije

Nagradu “Josip Berger” za najbolji master rad koji se odnosi na praktičan rad psihologa sa pojedincima, grupama i organizacijama, i čiji rezultati i zaključci nesumnjivo upućuju na konkretne mogućnosti unapređivanja delatnosti psihologa u profesionalnoj praksi.

Nagradu “Borisav Stevanović” za knjigu koja predstavlja najznačajniji naučni doprinos razvoju psihologije u Srbiji u prethodnom dvogodišnjem periodu.

Nagradu “Nikola Rot” za naročiti doprinos institucija I organizacija u promovisanju psihološke nauke i struke.

Predloge u pisanoj formi sa argumentovanim obrazloženjima dostaviti do 29.avgusta 2021. godine.

Izuzetno, rok za dostavu predloga za nagradu Borisav Stevanović je 29.juli 2021.godine. Za ovu nagradu se uz predlog dostavlja delo koje se predlaže ili odgovarajuća dokumentacija (ako po prirodi stvari delo nije moguće dostaviti.)

Predloge dostaviti elektronskom poštom na adresu: sekretar@dps.org.rs

Nagrade će tradicionalno biti dodeljene na 69. Kongresu psihologa koji će biti održan u periodu od 29.9. do 2.10.2021.godine.

Očekujemo Vaše predloge.

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović