Početna
  • Serbian Language
  • English (UK)

Стални Комитет за психологију кризе, катастрофе и трауме - Европске федерације удружења психолога ЕФПА заједно са Норвешким психолошким удружењем које је домаћин Симпозијума и ЕФПА одбором за људска права и психологију организује симпозијум „Лекције европских земаља“.

Симпозијум ће се одржати 7. маја 2021. године и нуди занимљив програм који се односи на искуства у вези са кризним и катастрофичним ситуацијама из различитих европских земаља и на улогу психолога. Биће покривен широк спектар тема: деца у избегличким камповима Лекара без граница, спречавање радикализације Норвешке, ванредне ситуације и руска искуства, ковид-19 искуства из Чешке, деца у рату, 10 година након терористичког напада у Норвешкој.

Одбор за људска права и психологију представиће књигу „Људска права за психологе“ групе аутора.

Линк за приступ Симпозијуму налази се у програму. Надамо се да ћемо бити у прилици да поздравимо бројне колеге из целе Европе који ће нам се на овај начин придружити у размени искустава и знања, градећи нашу мрежу и знање о раду у кризама, катастрофама и траумама.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

kongres 69.jpg

Počela je prijava radova za Kongres psihologa Srbije 2021. Više informacija na sledećem linku: https://www.dps.org.rs/prijava-radaPSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 86 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović