Početna

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Poštovane koleginice i kolege,

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je u toku formiranje programa 64. Naučno-stručnog skupa psihologa Srbije. Do sada je potvrđeno šest plenarnih predavanja, više okruglih stolova (Porodica, roditeljstvo i trgovina ljudima; Iskustva primene vaspitnih naloga u Srbiji), kao i više tematskih simpozijuma (Psihopatija: "mračna" strana ličnosti; Socijalni identitet i ideološki motivisano nasilje; Psihologija individualnih razlika – granice i relacije sa genetikom; Interpersonalni odnosi i subjektivno blagostanje: Stanje i relacije u Srbiji; Odnosi na poslu i u porodici u Srbiji početkom 21. veka; Afektivna vezanost, od kolevke pa do braka?; Obrazovanje i razvoj interkulturalnih kompetencija; Retrospektiva Fonda Katarina Marić). Pored toga, potvrđeno je i više radionica i promocija novih knjiga u oblasti psihologije. Posebno smo zahvalni kolegama koji prijavama svojih saopštenja i poster prezentacija svakodnevno oblikuju program predstojećeg Skupa.

Pozivamo i Vas da date svoj doprinos prijavom rada i registracijom za učešće na Saboru!

Obaveštavamo Vas da je rok za prijavu radova produžen do 10. aprila 2016. Radovi se prijavljuju onlajn na http://www.dps.org.rs/prijava-rada U slučaju eventulanih poteškoća, rad i podatke možete nam poslati u vidu Word dokumenta na adresu sabor@dps.org.rs

Sve informacije o Saboru možete naći na sajtu Društva psihologa Srbije , kao i na facebook stranici Sabora. Na sajtu Društva mogu se naći i mape koje će Vam olakšati snalaženje na Zlatiboru.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti na adresu sabor@dps.org.rs

Očekujemo Vas i radujemo se druženju na Zlatiboru!

Programski i Organizacioni odbor 64. Naučno-stručnog skupa psihologa Srbije

Preuzmite poziv u PDF formatu

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 2161 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović