Početna
  • Serbian Language
  • English (UK)

Društvo psihologa u Federaciji Bosne i Hercegovine, Društvo psihologa Republike Srpske i Društvo psihologa Brčko distrikta BiH Vas pozivaju na III Kongres psihologa Bosne i Hercegovine s međunarodnim učešćem. Kongres će se održati u Mostaru, od 14. do 16. marta 2013.

III Kongres Psihologa 300x231

 

Programom skupa predviđeni su tematski simpozijumi, okrugli stolovi, kao i izlaganja naučnih i stručnih radova iz različitih oblasti psihologije, kao što su: percepcija, kognicija, eksperimentalna psihologija, psihološka metodologija, razvojna psihologija, edukacijska psihologija, socijalna psihologija, psihologija emocija, motivacije i ličnosti, psihofiziologija stresa, psihofiziologija rada, organizacijska psihologija, klinička i zdravstvena psihologija. Detaljnije informacije možete pogledati na sajtu http://tkp.dpfbih.ba/.


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

kongres 69.jpg

Počela je prijava radova za Kongres psihologa Srbije 2021. Više informacija na sledećem linku: https://www.dps.org.rs/prijava-radaPSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 117 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović