Početna

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Centar za primenjenu psihologiju već nekoliko godina dodeljuje nagradu za najbolji seminarski rad studentima psihologije iz fonda „Dr Ivan Kos“. Do sada su nagrade primili studenti sa Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a ove godine opet je došao red na studente sa beogradskog fakulteta.

Žiri u sastavu prof. dr Dragan Popadić, dr Dijana Plut, Gordana Nikolić, Zorica Panić i Duško Babić, ove godine je nagradu dodelio studentima Predragu Jovanoviću i Anđeli Todorović za zajednički rad na temu "Self-koncept i akademsko postignuće".
Nagrada je dodeljena na 60. Naučno-stručnom skupu psihologa Srbije, održanom od 30. maja do 2. juna 2012. godine na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Tom prilikom, studentkinja Anđela Todorović je prezentovala zajednički rad  učesnicima skupa u okviru sekcije Pedagoška psihologija, održane u petak 1. juna 2012. god.

Žiri je svoju odluku obrazložio time da je tema za koju su se studenti opredelili veoma komplikovana a literatura je prilično obimna i nesaglasna. Mladi autori su se ipak dobro snašli u traganju za literaturom, kao i u načinu na koji su je prikazali. Rad je napisan veoma pismeno i problemski koherentno. Struktura teksta je dobra i u službi je problema. Dakle, u svakom pogledu, autori ovog seminarskog rada pokazali su da umeju da pišu ovu vrstu stručnih tekstova, a njihov rad bi mogao da posluži kao model drugim studentima i možete ga pogledati ovde.

Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 255 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović