Početna
  • Serbian Language
  • English (UK)

podruznica-sombor-april-2012U sredu, 4. aprila, održan je prvi ovogodišnji sastanak podružnice Društva psihologa Srbije Zapadno-bačkog okruga. Članove podružnice ovaj put je ugostio tim novoosnovanog Psihološkog centra za savetovanje, edukaciju i istraživanje-SELF. Uvodnu reč je održala predsednica podružnice Izabela Rašković, koja je rezimirala prošlogodišnji rad podružnice i predstavila plan aktivnosti za 2012. godinu.

 

 

Nakon toga, Dragana Brdarić, psiholog i predsednica centra SELF, upoznala je kolege sa strukturom i aktivnostima savetovališta.


Stručni aspekt ovog skupa činilo je predavanje psihoterapeuta u centru SELF Dragana Žuljevića, o savremenim trendovima i novim saznanjima u psihoterapijskoj praksi. Kao i obično, nakon formalnog dela sastanka usledilo je druženje, te razmena iskustava i prijatnih emocija učesnika, sa ambicijom unapređivanja kako kolegijalnih odnosa tako i kvaliteta psihološke prakse u Somboru i okolini.

 

Dragan Žuljević, Dragan Brdarić, Veljko Jovanović

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

kongres 69.jpg

Počela je prijava radova za Kongres psihologa Srbije 2021. Više informacija na sledećem linku: https://www.dps.org.rs/prijava-radaPSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 151 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131

E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić

Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović