Publikacije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Centar za primenjenu psihologiju organizuje dvodnevni seminar primene integrativnog modela ljubavi - Ljubav kao TriP, autora i predavača Tatjane Stefanović Stanojević, 14. i 15. maja 2021. godine Seminar će biti održan online putem ZOOM aplikacije. Rok za prijavu je 4. maj 2021. godine.

Iako život provodimo u partnerskom odnosu, fenomen ljubavi retko je predmet naučnog istraživanja. Ovo znači da je ljubav tek pseudo, a ne pravi pojam. Svako od nas puni ga vlastitim značenjem i nesporazumi u tumačenju istog volim tebivaju neizbežni. 

Pred vama je teorija ljubavi koja ljubav tretira kao pojam. Prema ovoj teoriji, ljubav se sastoji iz tri elementa: Privlačnosti, Požude i Privrženosti. Okolnosti ranog detinjstva, kao i okolnosti iskustava u partnerskim vezama, čine da svako od nas ima svoju kombinaciju nabrojanih elemenata, svoja tri P. Mogućnost da saznate u kojoj ste (i zašto) PPP kombinaciji, kao i kako se uklapate sa drugim tipovima ove klasifikacije, olakšava partnersku komunikaciju, zadovoljstvo i opstanak ili odlazak iz veze. 

Osnovni cilj ovog programa je upoznavanje učesnika sa teorijom i klasifikacijom TriP programa. 

Specifični ciljevi

  • Detaljno upoznavanje sa poreklom i prirodom privlačnosti, seksualne požude i privrženosti.

  • Testiranje polaznika i formiranje ličnog ljubavnog profila. 

  • Upoznavanje sa individualnim razlikama, odnosno tipovima ljubavi: Erotski pozitivac, Samodovoljni ljubavnik, Romantični kontrolor i Uplašeni osvajač, kao i sa njihovih deset mogućih kombinacija. 


Očekuje se da će tokom seminara polaznici unaprediti svoje veštine da razumeju i poboljšaju, kako sopstveni ljubavni život, tako i ljubavni život svojih klijenata, kao i da dopune svoju dijagnostičku i psihoterapijsku praksu.  


Polaznici: psiholozi i studenti master studija psihologije, psihoterapeuti i edukanti, profesionalci iz oblasti mentalnog zdravlja i pomagačkih profesija.

Autor i predavač: Tatjana Stefanović Stanojević, profesorka razvojne psihologije sa višedecenijskim teorijsko - istraživačkim iskustvom u psihologiji partnerskih odnosa. 


Trajanje: 16 sati efektivnog rada
Datum održavanja: 14. i 15. maj 2021. godine, online (preko ZOOM aplikacije)
Vreme: petak, 14. maj od 15 do 21h; subota, 15. maj od 10 do 20h
Rok za prijavu: 4. maj 2021. godine
Cena: 13 400 RSD; za članove Društva psihologa Srbije i studente master studija cena je             10 800 RSD

PRIJAVU možete poslati putem elektronske pošte na e-mail: cpp@dps.org.rs i dpscpp@orion.rs, ili se javiti na telefone 011/32 39 685, 30 35 131. Prilikom prijave potrebno je dostaviti sledeće podatke:

Ukoliko sami plaćate seminar dostavite nam ime i prezime, adresu, broj mobilnog telefona i napomenu da li ste član Društva psihologa Srbije ili master student.

Ukoliko Vam seminar plaća ustanova u kojoj ste zaposleni potrebno je dostaviti Vaše ime i prezime, broj mobilnog telefona, napomenu da li ste član Društva psihologa Srbije, kao i podatke za identifikaciju ustanove (pun naziv, PIB, kontakt telefon i mejl). 

 

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović