Publikacije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Društvo psihologa Srbije, Centar za primenjenu psihologiju obaveštava sve zainteresovane pedagoge da je realizacija Obuke za primenu testa TIP-1 (kat.br. 616) planirana za 17. i 20.mart 2021. god. Polaznici, po završetku obuke, dobijaju uverenje o savladanom programu stručnog usavršavanja.


Trenutno je u toku formiranje grupa na osnovu pojedinačnih prijava, pa je poželjno da se svi zainteresovani polaznici što pre prijave Društvu psihologa Srbije, Centru za primenjenu psihologiju. Preciznije informacije (mesto i tačno vreme početka obuke) biće blagovremeno saopštene svim prijavljenim polaznicima nakon formiranja grupa. Cena seminara iznosi 13.000,00 rsd (u cenu je uračunat PDV).Rok za prijavu je 5.mart 2021. god.


Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem e-maila aleksandra@dps.org.rs ili na telefone 011/32 32 961, 063/275-236. Prilikom prijave, potrebno je dostaviti sledeće podatke:


  • Ukoliko sami plaćate obuku dostavite nam Vaše ime, prezime, adresu i kontakt telefon (poželjno je mobilni), scan diplome i datum rođenja.


  • Ukoliko obuku plaća Vaša škola potrebno je dostaviti Vaše ime, prezime, kontakt telefon, scan diplome kao i podatke za identifikaciju škole (pun naziv, adresa, PIB i matični broj škole).


Kontakt osoba je Aleksandra Mitrović.


Detaljne informacije o sadržaju Obuke za primenu testa TIP-1, kao i o sadržaju ostalih programa možete pročitati na sajtu Društva psihologa Srbije, u delu  http://www.dps.org.rs/centar-za-primenjenu-psihologiju/seminari/akreditovani-seminari.

 

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović