Sekcije
  • Serbian Language
  • English (UK)

Centar za primenjenu psihologiju obaveštava sve zainteresovane pedagoge da je u toku formiranje grupe za Obuku za primenu testa TIP-1 (kat.br. 525).  Napominjemo da je ova obuka OBAVEZNA za pedagoge koji u svom radu koriste test TIP -1.

Realizacija programa obuke u trajanju od dva dana (14 sati stručnog usavršavanja) je planirana za mart mesec. Polaznici, po završetku obuke, dobijaju uverenje o savladanom programu stručnog usavršavanja.

Cena seminara iznosi 13.500,00 RSD (u cenu je uračunat PDV).

Zainteresovani polaznici treba što pre da se prijave Centru za primenjenu psihologiju na telefone 011/32 32 961,  30 35 131,  063/ 27 52 36 ili putem e-maila aleksandra@dps.org.rs">aleksandra@dps.org.rs. Prilikom prijave, potrebno je dostaviti sledeće podatke:

·        Ukoliko sami plaćate obuku dostavite nam Vaše ime, prezime, adresu i kontakt telefon (poželjno je mobilni) i matični broj (JMBG).

·        Ukoliko obuku plaća Vaša škola potrebno je dostaviti Vaše ime, prezime, kontakt telefon, kao i podatke za identifikaciju škole (pun naziv, adresa, PIB, matični broj škole i faks).

Kontakt osoba: Aleksandra Džamić.

Preciznije informacije o mestu i vremenu održavanja obuke biće blagovremeno saopštene svim prijavljenim polaznicima nakon formiranja grupe.

 

Detaljne informacije o sadržaju Obuke za primenu testa TIP-1, kao i o sadržaju ostalih programa koje realizuje Centar možete pročitati na sajtu Društva psihologa Srbije www.dps.org.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Obaveštenje o načinu rada

Poštovani,

Obaveštavamo vas da se naš rad od ponedeljka, 18.05.2020.god, nastavlja u prostorijama na koje ste navikli, u Đušinoj br 7, III sprat Rudarsko-geološkog fakulteta.

Hvala vam na razumevanju i podršci tokom rada u vanrednom stanju.

Vidimo se na dobro poznatoj adresi, ostajte zdravo i svako dobro.

Vaš DPS i CPP

PSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Prijava na Newsletter

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131, Fax: +381 11 3239685,
E-maildpscpp@orion.rs
Glavni urednik: Dag Kolarević
Sekretar: Marija Vukotić Odalović
Tehnički urednik i administrator: Nadežda Perišić Savić