Istorijat društva

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

Centar za primenjenu psihologiju 10-11.marta 2018. organizuje prvi od tri nezavisna dvodnevna kursa naprednog nivoa obuke iz novog integrativnog modela psihološke promene - Terapija posvećenosti i prihvatanja (ACT). Rok za prijavu je 2.mart 2018.godine.Osnovni cilj naprednog programa je usavršavanje veština da na specifičan način sagledaju probleme klijenata, motivišu ih na promenu i dopune svoju savetodavnu praksu tehnikama koje su istovremeno i drevne i savremene.

Napredni nivo edukacije sadrži tri nezavisna dvodnevna kursa i smatra se završenim kada se prođu sva tri, bez obzira kojim redosledom se pohađaju.

ACT 2.1 – Uvodne faze tretmana i konceptualizacija slučaja i plan tretmana ima za cilj učenje i uvežbavanje specifičnih formi opservacijskih, intervjuerskih i ponašajnih veština u konceptualizovanju klijentovog problema, disfunkcionalnog ponašanja i kapaciteta za promenu, te uvežbavanje osmišljavanja plana tretmana i motivisanja klijenta za promenu ponašanja.

ACT 2.2 – Majndfulnes i defuzioniranje – moć sadašnjeg trenutka ima za cilj uvežbavanje specifičnih veština bivanja u punoj svesnosti sadašnjeg trenutka, kroz distanciranje od psihičkog sadržaja, razbijanje automatskog relacionog okvira koji podrazumeva disfunkcionalno ponašanje i odvajanje doživljaja od automatskog poriva za ponašanjem.

ACT 2.3 – Životne vrednosti i kako u pravcu njih ima za cilj uvežbavanje brojnih specifičnih veština detektovanja, osmišljavanja i izgrađivanja životnih vrednosti, kao i njihovo prevođenje na jezik ponašanja - stupanje u posvećenu akciju u skladu sa njima

Polaznici: psiholozi i studenti master studija psihologije, psihoterapeuti i edukanti, lekari i drugi profesionalci iz oblasti mentalnog zdravlja i pomagačkih profesija, koji su pohađali osnovni nivo edukacije bilo u CPP ili na drugim kursevima.


Autor i voditelj:

dr Dragan Žuljević, psiholog sa kliničko-psihoterapijskim usmerenjem. Poseduje višegodišnje iskustvo u dijagnostičkom i psihoterapijskom radu. ACT je učio od tvoraca pravca Stevena Hayesa, Kirka Strosahla, Niklasa Törnekea.


Trajanje svakog kursa: 16 sati efektivnog rada, 2 uzastopna dana


Veličina grupe za optimalan rad: 10-14 polaznika


Datum održavanja: 10-11.mart 2018.godine


Rok za prijavu: 2.mart 2018.godine


Kotizacija za svaki kurs: 11.940,00 (za članove DPS je odobren popust – 9.600,00)


Prijavu možete poslati putem elektronske pošte na e-mail: dpscpp@sezampro.rs ili aleksandra@dps.org.rs ili se javiti na telefone 011/32 32 961, 30 35 131, 063/27 52 36Psiholozi pomažu građanima Srbije u krizi izazvanoj virusom KOVID 19

Na mreži

Ko je na mreži: 129 gostiju i nema prijavljenih članova

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović