Tehnike forenzičkog intervjuisanja
  • Serbian Language
  • English (UK)


MUP i Pravosuđe
Seminar je namenjen pripadnicima kriminalističke policije (inspektorima i poligrafistima) i pripadnicima pravosuđa - istražnim sudijama, kojima je u neposrednom interesu da unaprede znanje u vođenju intervjua što predstavlja osnovu za informativni razgovor sa građanima, saslušanje osumnjičenih i svedoka. Zatim, tužiocima znanje iz tehnika intervjuisanja  može da koristi u radu sa okrivljenima i svedocima u krivičnom postupku, kao i advokatima koji ova znanja mogu da koriste takođe u krivičnom postupku, ali i u neformalnim razgovorima sa  njihovim strankama.
Iskustvo pokazuje da pripadnici ove kategorije stručnjaka nemaju dovoljna praktična znanja u vođenju intervjua koja treba da predstavljaju osnovu za efikasan i profesionalan rad sa građanima, osumnjičenima i svedocima.

Forenzički psiholozi i psihijatri
Seminar je posebno namenjen ovoj kategoriji stručnjaka kako bi oni, osim sticanja jasnije predstave o tome kroz šta su prošle njihove stranke - učesnici u krivičnom postupku, bili u mogućnosti da unaprede svoja znanja o sticanju bitnih informacija u vezi sa izvršenjem krivičnog dela i odnosa ispitanika prema krivičnom delu za koje se terete.

Stručnjaci centara za socijalni rad
Seminar se preporučuje stručnjacima Centara za socijalni rad koji su angažovani u proceni ponašanja osoba uključenih u maloletničku delinkvenciju i nasilje u porodici, a to su socijalni radnici, pedagozi i psiholozi.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

PSIHOLOZI VOLONTERI POMAŽU GRAĐANIMA SRBIJE U KRIZI IZAZVANOJ VIRUSOM KOVID 19

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Prijava na Newsletter

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3232961, 3035131, Fax: +381 11 3239685,
E-maildpscpp@orion.rs
Glavni urednik: Dag Kolarević
Sekretar: Marija Vukotić Odalović
Tehnički urednik i administrator: Nadežda Perišić Savić