Početna

O Društvu

Psihološke novine

Časopis Psihologija

Kongres

Centar za primenjenu psihologiju

EFPA

EAWOP

Kontakt

Publikacije

 logonovi3

  • Serbian Language
  • English (UK)

vise-od-igre

VIŠE OD IGRE
drugo dopunjeno i prošireno izdanje

Dušica Bojović

redovna cena: 1400 dinara


Autor o knjizi kaže:

„Knjigu sam napisala da bih pomogla svim vaspitačima entuzijastima koji nisu samo profesionalci nego i zaljubljenici u najlepši rad na svetu - rad sa decom.
Učinimo da odgovoran posao u kome aktivno sudelujemo bude kreativan i zabavno - edukativan. To je način da postignemo i dostignemo cilj - srećno i zadovoljno dete, pripremljeno ne samo za školu, nego za život..."


Izvod iz recenzije:

Recenzent: prof. Mirjana Pešić

Ponuđeni materijal pod naslovom "Više od igre - dramski metod u radu sa decom" predstavlja kolekciju detaljnih, praktičnih priručnika za primenu različitih dramskih tehnika u radu sa decom predškolskog uzrasta, praćenu jednim uvodnim poglavljem (koje može da bude posebna publikacija), u kome se iznose osnovne karakteristike i metodska načela za ovo područje vaspitno-obrazovnog rada.

 


Reč izdavača:

Iako se po svom sadržaju i čitalačkoj publici kojoj je namenjena ova knjiga razlikuje od dosadašnjih izdanja Centra za primenjenu psihlogiju, ona se uklapa u napore Centra da se bavi temama koje nisu dovoljno pokrivene postojećom literaturom. Namera je i da se ekskluzivno psihološke teme, kao što je podsticanje i negovanje kreativnosti, promovišu kod šireg kruga čitalaca. Razlog više za objavljivanje ove knjige je što svi izloženi sadržaji i aktivnosti poštuju razvojne i obrazovne potrebe i mogućnosti dece predškolskog uzrasta.

 

Biblioteka Popularna psihologija, drugo dopunjeno i prošireno izdanje, Dušica Bojović, Više od igre, godina izdanja 2010, popularna psihološka publikacija, format B5, obim  strana 388, mek povez, latinično pismo.

 

Naručivanje: E-mail dpscpp@sezampro.rs, www.dps.org.rs; tel. +381 11 3232961 i 3035131, faks 3239685, adresa Đušina 7/III Beograd

 

Izdvajamo

Programi obuka
za stručno usavršavanje
Detaljnije
Postanite član
obnovite članstvo
Detaljnije
Pred izazovom ste?Želite više!
Imamo rešenje za Vas
Detaljnije

Na mreži

Ko je na mreži: 243 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt podaci

Adresa: Đušina 7/III, 11020 Beograd
Tel: +381 11 3232961, +381 11 3035131
E-maildpscpp@orion.rs

Tehnički urednik i administrator sajta: Duško Kljajić
Sekretar DPS: Marija Vukotić Odalović